همه چیز در مورد ویزای کانادا

ویزای توریستی کانادا

یکی از موارد مورد نیاز برای سفر به کشورهای مختلف اخذ ویزای توریستی است. برای گرفتن ویزای توریستی کانادا مهمترین چیزی که لازم است سابقه سفر قوری میباشد.

ویزای کانادا انواع مختلف دارد شامل ویزای توریستی یک بار ورود ، ویزای توریستی چند بار ورود که معمولا ۵ ساله است و به شما اجازه میدهد تا ۵ سال هر ۶ ماه اقامت داشته باشید و به کانادا برید و برگردید ویزای تحصیلی تجاری و ویزای کار از دیگر ویزاهای مختلف کشور کاناداست.

باید توجه داشته باشید که به علت نبود سفارت کانادا در ایران شما برای انگت نگاری باید به یکی از کشورها همسایه مثل ترکیه امارات ارمنستان یا گرجستان مراجعه نمایید

اعتبار ویزای کوتاه مدت کانادا

 

اعتبار ویزاهای کانادا به هنگام ورود به کانادا توسط افسران اداره مهاجرت و مرزبانی کنترل می شوند. به طور معمول متقاضیان ویزای توریستی و دیداری می توانند حداکثر تا شش ماه در کانادا اقامت داشته باشند. کسانی که سوپر ویزا دریافت کرده اند اجازه دارند تا دو سال در کانادا بمانند. اگر ویزا به صورت Multiple صادر شده باشد چند بار ورود است و به دارنده ویزا امکان می دهد به طور متعدد وارد کانادا شود.

برای سفر به کانادا، فرقی نمیکند برای دیدار اقوام و آشنایان، شرکت در همایش های علمی و تجاری، بازدید از جاذبه های گردشگری و یا همراهی با تور کانادا، تحصیل و یا تحقیق، می روید؛ تنها کاری که باید انجام دهید این است که مدارک موردنیاز برای ویزا را آماده و ترجمه کنید و با حضور در سفارت کانادا یا آنلاین از طریق وبسایت سفارت کانادا از طریق آژانس رایکاگشت اقدام کنید.

وبسایت وزارت خارجه کانادا از زبان های انگلیسی و فرانسوی پشتیبانی نموده و شما با استفاده از یکی از این دو زبان قادر خواهید بود فرآیند ثبت نام خود را پیگیری نمایید. در صورتی که شما آشنایی کافی با زبان های انگلیسی و فرانسوی ندارید جای نگرانی وجود ندارد. شما میتوانید از طریق شرکت رایکاگشت کلیه مراحل ثبت نام ویزای کانادا را به بهترین نحو انجام دهید. در صورتی که با فرم های وقت سفارت کانادا آشنایی کامل ندارید، تکمیل این فرم ها را به دست کارشناسان مرتبط داده، تا از این بابت هیچ نگرانی ای وجود نداشته باشد. با توجه به اینکه آفیسرهای سفارت کانادا با دقت جزئیات این فرم ها را بررسی می نمایند، تکمیل این فرمها به زبان انگلیسی بسیار مهم تلقی می شود. داشتن پاسپورت معتبر یکی دیگر از الزامات برای اخذ ویزای کانادا است. در صورت اقدام برای اخذ ویزای کانادا پاسپورتی با حداقل یک سال اعتبار، معتبر شناخته می شود. اگرچه ممکن است دیده باشید که افرادی پاسپورت با ۶ ماه اعتبار را برای صدور ویزای کانادا کافی می دانند اما واقعیت چیز دیگری است زیرا شش ماه اعتبار از زمانی مورد محاسبه قرار می گیرد که شما ویزای کانادای خود را اخذ کرده باشید.

پیکاپ ویزای کانادا

تا مدتی قبل بسیاری از مسافران با خدمات پیکاپ ویزا آشنا نبودند و این ناآگاهی موجب میشد برای گرفتن وقت سفارت کانادا و سپس اخذ ویزای کانادا، دوبار به کشور واسط سفر کنند. به دلیل زمان بندی های نامناسب این سفر ها اشکالاتی نیز به وجود می آوردند و کار متقضایان را برای تکمیل کردن مدارک سخت می نمود زیرا باتوجه به اینکه بعد از دریافت تاییدیه ویزا از سمت سفارت فقط ۳۰ روز از زمان دریافت ایمیل مهلت خواهید داشت که پاسپورت شما در سفارت کانادا جهت چاپ ویزا وارد شود.

دلایل رد شدن ویزای توریستی کانادا

اگر شما درخواست ویزای توریستی کانادا بدهید و آفیسر قانع نشود که قصد اصلی شما بازدید از کاناداست، او ویزای کانادا شما را رد خواهد کرد. دلیل اصلی مردود شدن در ویزای توریستی کانادا هم یکی از عوامل زیر است:

      • نداشتن بودجه کافی برای پرداخت هزینه های سفر
      • ضعیف بودن شرایط مالی فرد دعوت کننده شما
      • هدف از سفر برای آفیسر قانع کننده نباشد و او بر این عقیده باشد که شما قصد اقامت بلند مدت در کانادا را دارید
      • سابقه سفرهای قبلی شما
      • نداشتن برنامه درست و مشخص برای سفر
      • عدم ارسال درست و کامل مدارک و فرم ها

 

 

اقدامات پس از مردود شدن در ویزای کانادا

بسیاری از متقاضیان سوال میکنند که پس از ریجکت شدن در ویزای کانادا چه راهکارهایی وجود دارد؟ آیا پس از مردود شدن در ویزای کانادا امکان اپلای مجدد هست؟‌ دلایل ریجکت شدن ویزای کانادا چیست؟‌

به دفعات متعدد مشاهده شده است که متقاضی ویزای کانادا که در بار اول مردود شده در دفعات بعدی موفق به اخذ ویزا گردیده است. مساله اصلی، دانستن این که دلیل اصلی مردودی پرونده ویزای کانادا چه بوده و اینکه آفیسر دقیقا به چه دلایلی ویزا را رد کرده است بسیار حائز اهمیت است. نامه مردودی که پس از انگشت نگاری در دفاتر وک صادر میشود معمولا موارد کلی و جنرال را مورد اشاره قرار می دهد که این موضوع کمک دقیقی به متقاضیان جهت برطرف کردن مشکلات پرونده نمیکند. در این موارد امکان دریافت اطلاعات دقیق مبنی بر نظر افیسر در هنگام مردود کردن پرونده وجود دارد و بر اساس آن متقاضی میتواند رویکرد آفیسر را نسبت به پرونده بداند. با دلایل اصلی ریجکت شدن پرونده و برطرف کردن آن دلایل متقاضی میتواند شانس خوبی برای قبولی در دفعات بعدی داشته باشد. هرگز بدون ایجاد تغییر در پرونده درخواست مجدد ویزا ندهید زیرا به احتمال قریب به یقین همان نتیجه را خواهید گرفت.

زمان اقدام مجدد پس از ریجکت شدن ویزای کانادا 

قانون مشخصی برای اینکه با چه بازه زمانی پس از ریجکت ویزای کانادا درخواست مجدد بدهید وجود ندارد ولی از نظر تجربی بهتر است زمانی مجدد درخواست دهید که علت اصلی مردودی را میدانید و در خصوص رفع آن مشکل قدم برداشته اید. پس از رفع مشکل پرونده میتوانید بلافاصله درخواست مجدد برای ویزای کانادا را بدهید.

برای خرید راحت بلیط و هتل کانادا میتوانید به سایت زیر مراجعه فرمایید .

خرید بلیط به سبک شیرازی 😉

www.bilitoo.com