جهت خرید بلیط و هتل اتریش به سایت www.bilitoo.com مراجعه فرمایید

الف) اقامت توريستي در اتريش
گذرنامه معتبر (مدت اعتبار حداقل ۶ ماه) دو قطعه عكس جديد (از هر متقاضي و همراهان در گذرنامه) اصول دعوتنامه يا به عبارتي تعهد نامه‌اي كه در اتريش رسما توسط محضرتاييد شده باشد، حكم فوق يا تاييد به ميزان درآمد دعوت كننده بيمه حوادث و بيماري تا سقف ۵۲۰۰۰ دلار صادر شده از جانب شركت بيمه ايران با آسيا، ترجمه سند ملك(تاييد شده توسط وزارت امور خارجه) دفترچه حساب بانكي متقاضي به انضمام ترجمه آن.
ب) دعوتنامه تجاري، گذرنامه معتبر (مدت اعتبار حداقل ۶ ماه) دو قطعه عكس جديد (ازهر متقاضي و همراهان در گذرنامه) اصل دعوتنامه يا به عبارتي تعهدنامه تجاري با مهرشركت، (تاييد محضر مورد نياز نيست)

جهت خرید بلیط و هتل اتریش به سایت www.bilitoo.com مراجعه فرمایید

ج) ترانزيت گذرنامه معتبر (مدت اعتبار حداقل ۶ ماه) دو قطعه عكس جديد (از متقاضي وهمراهان در گذرنامه) رواديد كشور
فرم درخواست روادید
شناسنامه
پرداخت عوارض سفارت
پرینت بانکی
سند ملک
شرکت ایرانی
اشتغال  گواهی کار گواهی مرخصی
بلیط رزرو هتل

براي تهيه مدارك لازم كليك كنيد

جهت خرید بلیط و هتل اتریش به سایت www.bilitoo.com مراجعه فرمایید